RollerMouse red & red plus tietokonehiiri
RollerMouse red & red plus tietokonehiiri RollerMouse red & red plus tietokonehiiri RollerMouse red & red plus tietokonehiiri

RollerMouse red & red plus tietokonehiiri

465,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 0 - 0 työpäivää
Nyt voit saada RollerMouse Redin kapealla rannetuella tai RollerMouse Red plussan leveällä rannetuella. RollerMouse Red sopii
eritysesti ahtaisiin työpisteisiin. RollerMouse Red plus antaa samat ergonomiset edut, mutta vielä enemmän tukea ranteille. RollerMouse Red suunniteltiin alunperin helpottamaan arkkitehtien ja suunnittelijoiden työtä. Mutta sen laatu, ulkonäkö ja helppokäyttöisyys vetoavat kuitenkin jokaiseen tietokonekäyttäjään.
Tuottavuus on nyt kivutonta ergonomia-, työterveys- ja turvallisuusasiantuntijoiden yhteistyön ansiosta. Uusi RollerMouse Red tekee tavallisen hiiren ja muiden vastaavien laitteiden käyttämiseen liittyvän kurottelemisen, rasittumisen ja tarttumisen tarpeettomaksi. Osoittimen ohjaaminen sormilla liikuttamalla on nyt paljon tarkempaa pintakuvioidun ohjaustangon ansiosta.
RollerMouse Red on uusi tapa työskennellä. Tarkempi osoittimen ohjaaminen sujuu helpommin. RollerMouse vähentää kyynärvarsien lihaskuormitusta jopa 20 %*. Voit pitää kädet täysin rentoina, kun työskentelet.

Contour Design on perustettu vuonna 1995 vain yhtä tarkoitusta varten: luomaan ratkaisuja, joiden avulla tietokoneen kanssa voidaan työskennellä turvallisemmin ilman kivun tai vahingoittumisen vaaraa.
Tekniset tiedot
Osoittimen nopeuden tarkkuus (dpi)    800/1000/1200/1600/2400
Ohjaustangon käytettävyys    28 cm
Ohjaustangon leveys    18 cm
Ohjaustangon korkeus    2,3 cm
Liitäntä    Johto, USB
Laitteen leveys (Red)    41 cm
Laitteen leveys (Red plus)    42 cm
Syvyys rannetuki mukaan luettuna (Red)    10 cm
Syvyys rannetuki mukaan luettuna (Red plus)    15,5 cm
Syvyys ilman rannetukea    8 cm
Asentaminen    Kytke ja käytä
Ohjain tarvitaan    Ei
Takuu    2 vuotta ostopäivästä

Yhteensopivuus    PC ja Mac
Paino:
1.3 kg
Arvostelut 0 arvostelua