Optapad Extended - Ergonominen kosketushiiri
Optapad Extended - Ergonominen kosketushiiri

Optapad Extended - Ergonominen kosketushiiri

319,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 0 - 0 työpäivää

OPTAPAD ® Mukautuu sinun tarpeisiisi – eikä päinvastoin Optapad on uuden sukupolven ergonominen hiiri, joka tuo hiiren käytön lähelle vartalaloa ja mahdollistaa rennon työskentelyn. Pehmeät rannetuet ja keskellä sijaitseva kosketuslevy auttavat työskentelemään rennossa asennossa. Rannetuet voidaan irroittaa ja vaihtaa.

Optopad perustuu optiseen zForce - monitunnistustekniikkaan. Kosketuslevyn päällä on vaakasuora valonsäteiden muodostama kenttä. Kun valonsäteet katkeavat, esimerkiksi sormen levylle asettamisen vuoksi, tunnistimet havaitsevat tämän. zForce - tekniikka toimii erittäin tarkasti, joten voit esimerkiksi napauttaa, vierittää, nipistää ja pyyhkäistä samalla tavalla kuin käyttäessäsi älypuhelinta tai tablet - tietokonetta. Kahdeksan painiketta ja kosketusalue antavat käyttöösi kaikki tarvittavat toiminnot. Voit ohjelmoida ne haluamallasi tavalla.

Optapad soveltuu kaikkiin ympäristöhin ja on kliinisesti hyväksytty.

Tuotteen tyyppi: Ergonominen keskihiiri
Takuu: 3 vuotta ostopäivästä
Väri: Musta ja hopeanharmaa
Materiaali: Muovi, alumiini, lasi, PU-pinnoitettu tekstiili
Mitat . L: 480 mm, S: 110 mm, K: etureuna 9,7 mm takareuna 17,2 mm Paino: 565 g (pakkauksessa 700 g) USB 1,5 metrin johto, USB-liitin Käyttöjärjestelmä: Windows 7, 8 ja 10, Apple OS X (Yosemite tai uudempi) Tekniikka: Optinen zForce®-monitunnistus Ohjauslaite Lasipintainen kosketuslevykosketuslevy Painikkeiden määrä 8 (ohjelmoitavia) Ohjelmisto: Maksuton ohjelmisto (Windows, OS X) yksilöllisten asetusten DPI-tarkkuus/ nopeus: Vain sormien liike ja valon nopeus rajoittavat osoittimen nopeutta
Suunnittelu: Sten Rundberg, Sten Rundberg Design AB Ruotsi
Tuotteen nimi: Optapad Extented
Valmistetusmaa: Ruotsi Tuotenumero: 161102

Tarkemmat tiedot tuotteesta

Arvostelut 0 arvostelua