Blackroll duoball lihashuoltopallo
Blackroll duoball lihashuoltopallo Blackroll duoball lihashuoltopallo Blackroll duoball lihashuoltopallo Blackroll duoball lihashuoltopallo Blackroll duoball lihashuoltopallo Blackroll duoball lihashuoltopallo Blackroll duoball lihashuoltopallo Blackroll duoball lihashuoltopallo Blackroll duoball lihashuoltopallo Blackroll duoball lihashuoltopallo

Blackroll duoball lihashuoltopallo

Tuotetta rajoitettu erä.

Monikäyttöinen väline lihashuoltoon ja hierontaan

22,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 0 - 0 työpäivää

Terapiakäyttöön kuten hierontaan, painantaan ja venytyksiin. Sopii erinomaisesti myös selän ja niskan hierontaan. Tehokas apu epikondyliitin eli tenniskyynärpään hoitoon (käsivarren lihasten venytys). Voidaan käyttää lattiaa tai seinää vasten tai suoraan hoitokohtaa painaen. Parhaimmillaan: rintarangan avaamisessa ja liikkuvuuden lisäämisessä, selkärangan okahaarakkeet jäävät kahden pallo-osan väliin. Duoball -käsittely poistaa kuona-ainekertymiä ja edesauttaa palautumista. Säännöllinen käyttö voi mahdollistaa lihasten tehokkaamman suorituskyvyn.

Saksalaista laatua: laatuluokitus DIN ISO 9001:2000. Valmistettu luontoa säästäen; energiaa säästävä valmistus, 100 % kierrätettävä, kemikaaliton ja ponnekaasuton materiaali. Tuote on lisäksi hajuton, vettähylkivä, desinfioitava ja helppo puhdistaa.

Mitat: 16 x 8 x 8 cm

Huom. vain 1 kpl jäljellä!

Arvostelut 0 arvostelua