Toimitusehdot

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Postia ja Matkahuoltoa. Tuotteita postitamme vähintään kerran viikossa. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa.

Toimituskulut

Tuotteiden myyntihinnat eivät sisällä toimitusmaksuja. Valittuanne toimitustavan verkkokauppa lisää toimituskulut lähetyksen kokonaishintaan.

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.

Toimitusaika

 
Tilaukset pyritään toimittamaan toimitusfimojen (Posti, Matkahuolto) kuljetettavaksi 5 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa.

Viallisen tuotteen palautus

Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@selkakauppa.fi tai puhelimella numerosta 09-605918.

 

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta Posti ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.


Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät:

  • Sähköpostilla osoitteesta selkaliitto@selkaliitto.fi tai asiakaspalvelu@selkakauppa.fi 
  • Puhelimella numerosta arkisin klo 9-15 välillä 09-605 918